top of page
pannorna.jpeg

BESÖK OSS I ROMA

Vi har flera ordinarie visningar varje vecka under sommaren. Resterande året håller vi visningar ett par gånger i månaden. För tider hänvisar vi till www.destinationgotland.se - där du även bokar ditt besök.

Du kan även köpa presentkort till våra visningar, skriv en personlig hälsning och välj vilket datum det ska mailas till mottagaren, alternativt skickar du det till dig själv om du vill ge det personligen.

Köp presentkort.

BESÖK GOTLAND WHISKY

Följ med på en visning av vårt destilleri.

Önskas guidning övriga tider på året behöver ni maila oss i förväg. Vi försöker sedan att tillmötesgå era önskemål. Maila oss på guide@gotlandwhisky.se .

 

Du kommer få se anläggningen och lära dig om hur whisky tillverkas.

Vi håller vår butik öppen under visningstillfället. Det går då bra att köpa de produkter som ligger på vår webbshop. Vi tar inte kort men Swish är ett utmärkt alternativ.

 

Turen kostar 300 kr/person. Max 30 pers per tur.

För privata visningar utanför säsong debiteras ovanstående dock minst 900 kr/tur. Om man bokar en grupp om minst 15 personer kostar det 250 kr/person.

 

Välkomna!

IMG_1433-retuch.jpg

Vår resa hittills 

2004-2008

GOTLAND WHISKY STARTAR OCH FLYTTAR 2008 TILL ROMA

2004 startas Gotland Whisky AB av konstnärsparet Bo Wikström och Marianne Hult tillsammans med Tommy Daun i Klinte.
Företaget flyttar senare till Roma

2012

FÖRSTA DESTILERINGEN

De första dropparna destilleras under 2012 med hjälp av skotten Harry Cockburn som tidigare varit destillerichef på anrika Bowmore

Roma_Gotland_Whisky.jpg
bottom of page