Nyhetsarkiv

2020-02-28

Februari nyhetsbrev

2019-09-29

Höstnyheter

2019-04-09

April - vårtider

2019-03-10

Gotland i Malmö

2019-02-10

Mässtider

2018-12-07

Decembertider

Nyhetsbrev december 2017

GOTT NYTT 2018.

Tack för 2017 - Premiäråret för Isle of Lime.
Vilket fantastiskt år ni bjudit oss på! Det började med att första Shareholders Edition såldes slut. I mars var det dags för andra Shareholders utgåva: Svaide. Den tog slut än snabbare. Den första augusti öppnade Systembolags-butikerna dörrarna för den första publika utgåvan: Isle of Lime Roma. Drygt 300 hugade köpare köade utanför butiken i Visby och även i Slite och på Hemse ringlade köerna långa. Det tog bara sex veckor innan de 11 500 flaskorna hittat hem till sina köpare. Ett överraskande men väldigt roligt resultat!
Läs mer: Shareholders Edition.
Läs mer: Shareholders Edition II Svaide.
Läs mer: Isle of Lime Roma.

Utmärkelser till Gotland Whisky.
Utöver alla de värmande och entusiastiska mail och telefonsamtal vi får från aktieägare och intresserade så har vi under året fått många positiva recensioner för våra tre utgåvor av Isle of Lime. Detta glädjer oss naturligtvis extra mycket.
I år blev vi under Gotlands Företagardag extra uppmärksammande då vår mältare Staffan Larsson fick pris för Årets Innovation och vi blev utnämnda till Årets Gotländska Marknadsförare. Under årets sista månad fick vi även ett extra hedrande pris av Kulinariska Gotland för insatser som främjat matkulturen på ön.
Läs mer: Årets Innovationspris och Årets Marknadsförare.
Läs mer: Kulinariska Priset 2017.

Lyckad premiär för LAUP försäljning.
Under hösten introducerade vi möjligheten att köpa privatfat av Isle of Lime. Vi kallar de 41,25 liter stora faten för en Laup och erbjöd aktieägare och hugade spekulanter att köpa in sig i något av de åttio tillgängliga faten. Intresset var större än vi väntat oss och idag finns endast någon enstaka Laup kvar.
Läs mer: Köp en Laup - Isle of Lime.

Spännande 2018.
Efter detta fantastiska år ser vi med stor förväntan fram mot 2018. Då skall nästa publika utgåva av Isle of Lime lanseras (troligen i slutet av våren) och till hösten planerar vi att släppa en tredje Shareholders Edition. Fatägarna kommer bjudas in för att fylla sina Laupar och vårt nya stora lager kommer att invigas och fyllas på med whiskyfat. Detta och mycket annat finns på agendan efter nyårs-firandet!

TACK FÖR ERT FANTASTISKA STÖD.
EXTRA TACK FÖR ALL POSITIV ENERGI NI BJUDIT OSS PÅ.
STORT TACK FÖR 2017 OCH VÄLKOMNA IN I ETT SPÄNNANDE NYTT ÅR.

Nyårs hälsningar från vännerna på Gotland Whisky.

 

Gotland Whisky • Sockerbruket 622 54 Romakloster • Tel: +46 498 27 29 00 • Mail: info@gotlandwhisky.se