Nyhetsarkiv

2020-02-28

Februari nyhetsbrev

2019-09-29

Höstnyheter

2019-04-09

April - vårtider

2019-03-10

Gotland i Malmö

2019-02-10

Mässtider

2018-12-07

Decembertider

Nyhetsbrev september 2017

Isle of Lime Roma - några flaskor kvar!

Succé för Isle of Lime Roma.
Förväntningarna inför vår första publika utgåva av Isle of Lime var uppenbarligen större än vi förutsett. Vid lanseringen den 1 augusti ringlade köerna lång väg utanför Systembolagets butiker på Gotland. Butikerna hade begränsat antalet flaskor per kund till två. Detta till trots tog flaskorna snabbt slut på hyllorna. Otroligt kul och stimulerande tycker vi och tack till alla er som köpt whiskyn.
Vårt lager med 11500 flaskor av Isle of Lime Roma på destilleriet tog visserligen slut redan efter tre veckor men vad vi kan utläsa så finns det fortfarande ett par hundra buteljer kvar att köpa via Systembolagets hemsida. Ange artikelnummer 31799 i sökfönstret på deras sida.
Isle of Lime Roma på Systembolagets hemsida.

Rösta på Gotland Whiskys bidrag till Svenska Designpriset.
Vi kan stolt meddela att vi blivit nominerade till Svenska Designpriset i kategorin ”Förpackning”. Det rör sig om flaskorna och etiketterna till det två första utgåvorna av Shareholders Edition. Svenska Designpriset är en tävling i grafisk design och kommunikation vars målsättning är att främja och utveckla svensk grafisk design. Det är publiken och en jury som utser vinnarna som kommer att presenteras den 19 oktober på Rondo i Göteborg.

Du kan hjälpa oss till en god placering i tävlingen Svenska Designpriset. Gå in på Svensk Designs hemsida och lägg din röst på vårt bidrag. Du hittar vårt bidrag en bit ner på sidan. Röstningen pågår till den 17 september.
Rösta på Gotland Whiskys bidrag till Svenska Designpriset.

Oskarshamn Öl och Whiskymässa 23 september.
Träffa oss på mässan i Oskarshamn. På plats svarar vi på frågor kring allt du undrat över vad gäller Gotland Whisky. Vi har självfallet med oss Isle of Lime Roma och en och annan överraskning. Välkommen till Forum Konferens och Stadsteatern där mässan pågår under lördagen den 23 september 13.00-22.00.
Mer om Oskarhamns Öl och Whiskymässa.

Välbesökt sommar.
Förutom alla förberedelse inför släppet av Isle of Lime Roma har vi i sommar även byggt ut vår besöksdel. Över 500 besökare har under sommaren hittat till destilleriet i Roma. De har bjudits på guidning och lite provsmakning. Under hösten och vinter tar vi emot besök av sällskap och större grupper. Kontakta oss på info@gotlandwhisky.se.

Framtiden.
Efter sommarens släpp så har vi nu påbörjat arbete med nästkommande utgåvor. Inom kort kommer vi börja de första testblandningarna för att ta fram receptet till nästa utgåva. Vi kommer att återkomma med release datum senare men klart är att det inte blir förrän på andra sidan nyår. Mer om detta i kommande nyhetsbrev.

Tack för en fin sommar och extra stort tack för alla lovord ni givit oss och Isle of Lime Roma.
Vi ser nu framåt och jobbar vidare med nästa editioner av Isle of Lime.
Vännerna på Gotland Whisky.


 

Gotland Whisky • Sockerbruket 622 54 Romakloster • Tel: +46 498 27 29 00 • Mail: info@gotlandwhisky.se