Visningar

 
Under sommarmånaderna arrangerar vi löpande visningar på destilleriet. Under dessa tider är det bara att komma till och följa med på en guidning. Övriga tider på året behöver ni ringa eller maila oss i förväg. Vi försöker sedan att tillmötesgå era önskemål. Maila oss på info@gotlandwhisky.se . Du kommer få se hela anläggningen och lära dig om hur whisky tillverkas.

Det anrika sockerbruket har förvandlats till ett spektakulärt whiskydestilleri, men även till ett populärt besöksmål, som lockar gäster från både när och fjärran.

Vi har sedan bygget av destilleriet startade arrangerat ett stort antal visningar. Du är varmt välkommen att besöka oss, men kontakta oss innan du kommer så att vi kan boka en tid som passar dig och ditt sällskap.

Som besökare lära dig hur denna mytomspunna dryck tillverkas, röks och lagras. Givetvis bjuds du och ditt sällskap på rundvandring i det imponerande destilleriet. Och kanske kan du även få smaka på den råsprit som inom kort kommer tappas på flaska under namnet Isle of Lime. 

Behövs fler starka argument för att förlägga nästa möte här? Kontakta oss på info@gotlandwhisky.se eller 0498-27 29 00.

Varmt välkommen.

Gotland Whisky • Sockerbruket 622 54 Romakloster • Tel: +46 498 27 29 00 • Mail: info@gotlandwhisky.se