Gotland mat, dryck och öliv

Boken "Gotland -mat, dryck och öliv" är en guide till Gotlands bästa restauranger och en kokbok för öbor och turister. Ett kapitel är ägnat på Gotland Whisky.

Boken är skriven av Patrik Leje och för de fina bilderna står fotograf Per Eriksson. Den omfattar 350 sidor och håller formatet 245x305 mm.

De beskriver sin bok så här:
Den populära sommardestinationen Gotland lockar över en miljon besökare om året. Utbu­ det av bra restauranger och lokala producenter av mat och dryck på ön är fantastiskt. I den här omfattande krogguiden och inspire­rande kokboken presenteras öns godbitar.
  
Följ med till semesterparadisets vackraste platser och gastronomiska höjdpunkter. Med förföriska bilder, initierade texter och mängder av roliga recept och dryckestips från Got- lands bästa krogar är den här ovanligt välgjorda och vackra boken en unik källa till matglädje.

Vi (Gotland Whisky) rekommendera boken inte bara för dess stilrena form och de vackra bilderna utan inte minst för de smakfulla recepten. I kapitlet om Gotland Whisky är det stjärnkocken Luqaz Ottosson som står bakom matkonsten. Självklart ingår Isle of Lime Midaik som en viktig del bland ingredienserna. 

Gotland Whisky • Sockerbruket 622 54 Romakloster • Tel: +46 73-596 37 57 • Mail: info@gotlandwhisky.se